Aktualita

Jarní Technologický den 2018

Datum: 9.04.2018


Na konci dubna proběhl tradiční jarní Technologický den, který se konal

26. dubna 2018 od 9 do 15 hodin

areálu společnosti Consorta Praha s.r.o. v Hřebečníkách.

Nově byla do programu TD zařazena nabídka:
    • školení pracovníků obsluhy strojů v rozsahu vašich potřeb
    • vypracování časových a kapacitních studií
    • na tvorbu programů pro námi dodané stroje

Konkurenceschopnost s novými funkcemi strojů Miyano BNA S2 a BNJ SY2

“Custom menu” v praxi

Školení – nadstandardní školicí program: 
Představena byla nová služba pro zvýšení kvalifikace obsluhy, 100% využití a údržby našich strojů

 

Proběhl seminář:
Péče o chladicí kapaliny, jako podmínka k dlouhodobé spolehlivosti (bezporuchovosti) stroje.

 

Vystavované stroje:

Miyano BNA 42S2 • Miyano BNJ 42SY6 • VMC 1020 • Harrisson 1400XS • nový podavač ILS • zásobník obrobků • vysokotlaké chlazení • novinka: strojní svěrák • digitální odměřování NEWALL • odlučovače mlhoviny






Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.